Baggrund

Efter at have læst og arbejdet med det spanske sprog i flere år og sidenhen HR i en virksomhed begyndte jeg at interessere mig for det komplekse ved at være menneske; barn, teenager, ung og voksen – sammen i relationer – og hver for sig. Det førte til uddannelse i og arbejde med coachingstressrådgivning, teenage- & ungecoachingmindfulness og sps-vejledning.

Siden 2009 har jeg arbejdet med min egen personlige og spirituelle udvikling…og det er for mig en on-going process!

ID lifecoach-uddannelsen og Ildsjælecoach-uddannelsen har været skelsættende oplevelser i mit liv og har sammen med stresscoach-uddannelsen og mindfulness-uddannelsen været med til at gøre mig til den, jeg er i dag. Jeg har selv været tæt på alvorlig stress et par gange og er kommet styrket igennem. I dag er jeg ressourcestærk og en god inspirator for andre.

Passion for at hjælpe andre til at turde tro på deres potentiale

Jeg brænder for at hjælpe børn, unge og voksne til at se, turde tro på og udnytte deres potentiale, blive mere bevidste om sig selv og bedre til at håndtere tilværelsen på en måde, der er den rigtige for dem hver især. Mit arbejde er en kombination af min intuition og de faglige redskaber, jeg har lært gennem mine uddannelser og erfaring. De sidste 4-5 år har jeg især arbejdet med børn, teenagere og unge.

Uddannelse

Tidligere & nuværende beskæftigelse