Om Anette – Profil og livssyn

Grundlæggende tror jeg, at meningen med livet er at give og modtage kærlighed og derigennem berige og hjælpe hinanden og sig selv. For at kunne give såvel som modtage kærlighed kræves åbenhed og autenticitet…og at du elsker dig selv.

I et tillidsfuldt, trygt og kærligt rum faciliterer og med åbenhed og autenticitet hjælper jeg dig i dine processer, så du lærer at mærke, acceptere og elske dig selv. Blandt de vigtige eksistentielle behov er accept, anerkendelse og kærlighed… i første omgang accept og anerkendelse af – og kærlighed til – dig selv!

Jeg balancerer mellem at være proaktiv og målrettet skabende samtidig med, at jeg er ydmyg overfor universets naturlige flow med tålmodighed og tillid til, at jeg bliver ført af de veje, der er de optimale for mig.

Jeg lader op og får energi ved naturen, musik, sang, mindfulness, grin og nærværende samvær med min familie og mine venner. Jeg er mor til to store teenagere, en pige og en dreng.