Udtalelser fra klienter

Her finder du udtalelser fra klienter hos Anette Thornfeldt Fisker.

Jeg har turdet give slip i Anettes selskab

Anette har med spørgsmål (og især tavshed) nænsomt hjulpet mig til at se nye vinkler og finde mine egne svar på en række betydningsfulde spørgsmål. Mest af alt har jeg turdet give slip i Anettes selskab grundet en stor respekt for hendes menneskelige indsigt og personlighed.

Stefan Stefansen, Retail Channel Manager – Skyline

Anette er empatisk og varm

Efter en svær skilsmisse med børn, der var kommet i klemme mellem far og mor, havde jeg et godt forløb hos Anette. Her kom jeg i tættere kontakt med smerten over tabet af kernefamilien. Jeg blev bedre til at leve med at tabet altid vil være der, men at det med tiden mildnes, og ikke ændrer på alle de gode oplevelser, der var før skilsmissen. Anette hjalp mig også med at acceptere og værdsætte, at forholdet til min nye kæreste har andre mål end kernefamiliens. Det gjorde mig mere bevidst om, at jeg selv skal vælge og stå ved mine mål, selvom de ikke ligner det, som de fleste vælger. Anette er empatisk og varm og har en professionel distance og skaber en tryg ramme for selvindsigt og udvikling.

Thomas Hernø, Project Manager – Vestforbrændingen

Samtalerne med Anette gav mig håb

I de sidste 3 ½ år af mit liv har der været megen turbulens. Jeg havde det rigtig skidt og havde nærmest opgivet, men så begyndte jeg at gå hos Anette. Jeg befandt mig midt i min skilsmisse og samtidig skulle jeg tage en 2-årig diplomuddannelse og være far for mine 2 drenge. Samtalerne med Anette gav mig håb, og jeg lærte at se verden på en anden måde. Jeg fik tillid til livet tilbage og er glad igen. Jeg er kommet godt igennem mine problemer takket være Anette. Med stor respekt har hun formået at skabe et tillidsfuldt rum, hvor jeg tør åbne mig og kan sige alt. Det eneste, jeg faktisk mangler i mit liv nu, er en dejlig kæreste/partner.

Sheku Amadu Jalloh – Kgl. Bibliotek

Anette er yderst nærværende og professionel

Efter endt barsel med 2. og 3. barn var jeg i store overvejelser om, hvor jeg skulle lægge mine kræfter jobmæssigt. Jeg havde nogle rigtig gode samtaler med Anette, hvor jeg følte, at hun var yderst nærværende og meget professionel. Hun gav sig god tid til at lytte og til at følge op på, hvor jeg var fra gang til gang. Når jeg kom hjem efter en session, var jeg altid sprængfyldt med gåpåmod, ideer og lyst til at arbejde med de ting, vi havde talt om. Jeg kan på det varmeste og med sindsro anbefale Anette, hvis du har brug for hjælp til at komme videre i livet eller gennem de udfordringer du står over for.

Louise Kronborg

Anette gjorde en mærkbar forskel

Når jeg lukker øjnene og tænker på Anette, tænker jeg autenticitet, harmoni og balance i nævnte rækkefølge. Her tager jeg udgangspunkt i et veloverstået coaching forløb, hvor Anette var min personlige coach i et forløb, der strakte sig over 4 gange med skovens dybe stilhed som kulisse og elementer af magi som bindemiddel.  Anette gjorde en mærkbar forskel i forhold til de faser og det indhold forløbet, efter aftale, omfattede, og jeg kom styrket ud på den anden side. Jeg kan på den baggrund på det varmeste anbefale et coachingforløb med Anette, og vil ikke betænke mig et øjeblik på at benytte hendes kompetencer igen, hvis jeg kommer i en situation, hvor et lignende behov måtte opstå.

Jann Kallehauge, Managing Director – ITX1 Company